click to show more information

click to hide/show information About your Search

20121202
20121202
Search Results 0 to 0 of about 1
. >> commissioners, you have a motion and second to not take dr -- i'm sorry. >> i'm sorry. commissioner sugaya. >> thank you. in contrast to commissioner moore, i can't help but think when this was laid out that those little wedge shape pieces may not totally have been intentionally placed there, but they were there because of the way the buildings were designed and laid out and the way the streets curve. and, therefore, they were kind of left over spaces where buildings didn't naturally fit. but, on the other hand, right in a row with each other up the hill. so, maybe there was some conscious planning going on at that time. and whether or not there are tons of open space on top of the hill, this is a completely different kind of open space situation. and i think that, you know, the more
Search Results 0 to 0 of about 1